Jurken laten produceren van hoge kwaliteit?

Het is onze missie om groeiende en gerenommeerde modemerken te voorzien van hoge kwaliteit jurken om zo hun collectie compleet te maken.

Waarom kiezen om jouw jassen bij The Blue Barn te laten produceren?

Naast op maat gemaakte en creatieve afwerkings mogelijkheden, bieden wij hoogwaardige materialen en vakmanschap. Onze jurken zijn niet alleen duurzaam maar gaan ook lang mee.

 

Jurken Laten Produceren
Jurken Laten Produceren

Samenwerken met jou is de sleutel om ervoor te zorgen dat onze jurken perfect aansluiten op jouw merk en doelgroep. Onze ontwerpers staan klaar om je te adviseren en te inspireren, zodat we samen een uniek en passend ontwerp kunnen creëren.

 

Wij garanderen snelle levertijden en bieden uitstekende klantenservice. Onze persoonlijke aanpak en vlotte communicatie zorgen ervoor dat je altijd op ons kunt rekenen.

Productie
Levering & transport
Algemeen
Financieel
Veelgestelde vragen over het jurken productie proces

Met welke fabrikanten werken jullie samen?

We werken samen met een uitgebreid netwerk van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten over de hele wereld. Deze fabrikanten worden gekozen op basis van hun specialiteiten, expertise en bewezen staat van dienst in de industrie.

Hoe staan jullie tegenover duurzaamheid en milieu-impact?

Wij vinden duurzaamheid en milieubescherming erg belangrijk en nemen dit uiterst serieus. Wij streven ernaar om onze productieprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk te houden en om waar mogelijk hernieuwbare materialen te gebruiken.

Hoe zit het met de capaciteit en snelheid van productie?

Wij beschikken over de nodige middelen en uitrusting om efficiënt te produceren en de productiesnelheid te waarborgen. Wij streven altijd naar een optimale balans tussen kwaliteit en snelheid. Een concreet antwoord op deze vraag kunnen we geven zodra we jouw specifieke vraag geïnventariseerd hebben.

Hebben jullie ervaring met specifieke producten of materialen?

Ja, wij hebben ervaring met het produceren van verschillende producten, zoals babykleding (rompers, doeken, hydrofiel, enz.), kinderkleding (denim, t-shirts, sweaters, jassen) en mode voor volwassenen (denim, fashion items, sport en vrije tijd).

Wat is jullie focus en specialiteit als productiebedrijf?

Onze focus ligt op het produceren en ontwikkelen van denim kleding producten. Het is onze passie en onze kracht. Wij beschouwen onszelf als productiespecialisten met meer dan veertig jaar ervaring en kennis in de productie van kleding collecties.

Kunnen jullie ook alleen stoffen leveren?

Nee, wij importeren of leveren geen stoffen. Wel is het mogelijk voorraad aan te leggen (in Turkije en China) en, tegen een vergoeding, op te slaan. Dit kunnen we alleen doen als deze voorraad ook daadwerkelijk voor productie via The Blue Barn gebruikt gaat worden.

Ontwikkelen jullie ook accessoires en labels?

Ja, wij kunnen ook alle labels, hangtags en andere accessoires ontwikkelen. Desgewenst kunnen uw ontwerpen door onze leveranciers gemaakt en geleverd worden.

Waar halen jullie de stoffen vandaan?

De stoffen halen we bij officiële, gecertificeerde leveranciers. Uiteraard worden deze gezocht op basis van de wensen van de klant. Op verzoek kunnen we ook organische, duurzame en gerecycleerde stoffen bestellen.

In welke landen produceren jullie?

We hebben ons eigen team in Zhongshan, China. Hier produceren we top kwaliteit denim. Daarnaast hebben wij uitstekende en reeds jarenlange samenwerking met fabrikanten in Turkije (Izmir en Istanbul), Portugal,  (Guimarães), Oost Europa en India (Mumbai), zowel voor denim, tops en knitwear.

Wat produceren jullie?

Bijna alles wat met textiel te maken heeft! We produceren veel verschillende items; Ons zwaartepunt ligt op denim. Tevens produceren we babyproducten, kinderkleding en fashion voor heren en dames.

Wat zijn de minimale orderaantallen?

We doen altijd ons best de gewenste aantallen onder te brengen voor zowel startende merken als groothandels. Door onze goede contacten en jarenlange samenwerking met onze leveranciers kunnen we een lage MOQ halen.

Bieden jullie ook verpakkings- en verzenddiensten aan?

Ja, wij bieden complete dienstverlening, waaronder verpakkings- en verzenddiensten. Wij willen onze klanten een zo efficiënt mogelijke en soepele ervaring bieden.

Kunnen jullie buiten Nederland leveren?

We leveren pakketten over de hele wereld. Hiervoor zullen we een aangepaste offerte voor de zending aan je quoteren.

Hoe gaan jullie om met invoerrechten?

Op sommige producten worden invoerrechten geheven die verschillen naar gelang het land van herkomst en het product. We bespreken graag de kosten van eventuele invoerrechten die u bij levering verschuldigd bent en trachten alle vragen over de invoer van goederen te beantwoorden.

Welke courier gebruiken jullie voor pakketten?

Uiteraard maken we gebruik van verzekerde koeriersdiensten die het beste past bij de zending. We gebruiken overwegend PostNL en DHL voor zenden en ontvangen.

Hoe verloopt de communicatie tussen The Blue Barn, de klant en de fabrikanten?

We zorgen voor een open en transparante communicatie tussen alle betrokken partijen. We fungeren als de belangrijke schakel en coördineren de communicatie om ervoor te zorgen dat alle vragen, verzoeken en updates tijdig worden gecommuniceerd en opgevolgd.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

The Blue Barn accepteert betalingen via bankoverschrijving. Informatie hierover staat altijd op je factuur. Het voldoen van betalingen voor productieorders gaat altijd rechtstreeks van de klant naar de fabrikant. Hiervoor wordt een aparte factuur opgemaakt.

Hoe wordt mijn intellectuele eigendom beschermd?

Alle gesprekken en afspraken tussen The Blue Barn en de klant zijn volledig vertrouwelijk en wij houden ons strict aan de eisen met betrekking tot intellectueel eigendom en privacy. Wij delen nooit ontwerpen met andere klanten en behandelen iedere klant individueel. Voor meer informatie, bekijk onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy.

Bieden jullie kant-en-klare collecties aan?

Nee, wij bieden geen kant-en-klare collecties aan. Alles wat we produceren is volledig op maat. The Blue Barn zoekt stoffen, helpt met het ontwikkelen van collecties en packaging en brengt dit onder bij onze fabrikant(en) voor productie. Voor iedere klant is dit maatwerk.

Hoe worden de prijzen voor kledingproductie bepaald?

De prijzen worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder het ontwerp, de materiaalkeuze, de complexiteit van het productieproces en de gewenste hoeveelheid. We streven ernaar om concurrerende prijzen te bieden door gebruik te maken van ons sterke netwerk van fabrikanten en kostenefficiënte productiemethoden.

Wat zijn de kosten?

Ieder project is maatwerk met daarbij horende kosten. Het is lastig om dit exact aan te geven. Houdt rekening met verschillende kostenposten:

1/ De kosten voor de ontwikkeling en ontwerp van je collectie/producten.
2/ De kosten om de producten (productie) te vervaardigen.
3/ Logistieke kosten.

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken.

Wij produceren jurken en collecties o.a. voor

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek over het laten produceren van een jurk of collectie voor mijn mode bedrijf.