Kleinschalig Nederlands kleding productiebedrijf - The Blue Barn

Hi, wij zijn The Blue Barn!

Een kleinschalig Nederlands kleding productiebedrijf en een écht familiebedrijf

The Blue Barn is een kleinschalig Nederlands kleding productiebedrijf dat duurzame en kwalitatief hoogwaardige kleding producten voor kledingmerken produceert.

The Blue Barn is in staat snel in te spelen op trends op het gebied van: kledingdesign, sourcing en productietechnieken. We combineren, bij de ontwikkeling van elk kleding product, onze commerciële knowhow met creatieve originaliteit.

Over Ons
Over Ons
Over Ons

The Blue Barn kan jouw kledingmerk ondersteunen met elk van de volgende onderdelen

Platte Tekst Toevoegen E1687867983649

Wij produceren kleding o.a. voor de volgende kledingbedrijven

Onze kernwaarden

Kwaliteit boven alles: The Blue Barn hecht de grootst mogelijke waarde aan de kwaliteit van de geproduceerde kledingstukken.
Open en duidelijke communicatie: We begrijpen dat effectieve communicatie cruciaal is. The Blue Barn zorgt ervoor dat jouw boodschap duidelijk wordt overgebracht aan onze fabrikanten.
Flexibiliteit in MOQ's: The Blue Barn biedt flexibiliteit in MOQ's, zodat je kunt starten met het aantal kledingstukken dat past bij jouw behoeften en budget.
Strikte productietijd beheer: Een tijdige levering van jouw kleding producten is van groot belang. The Blue Barn draagt zorg voor een efficiënte planning en beheer van de productietijd.
Betrouwbaarheid en transparantie: Bij The Blue Barn geloven we in langdurige samenwerkingen. We werken alleen samen met betrouwbare leveranciers die voldoen aan onze normen en waarvan we zeker zijn dat ze hoogwaardige kledingproducten produceren.
Homepage
Over Ons
Kleding Design
Denim Productie

Uitgelichte blog berichten

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek over het laten produceren van een kleding product of collectie voor mijn mode bedrijf.