Offerte aanvraag formulier kleding laten produceren

Benodigde informatie kleding laten produceren

Om jou van een ( vrijblijvend ) voorstel te voorzien hebben wij zo concreet mogelijke informatie nodig over de te produceren kleding voor jouw merk. De antwoorden uit deze vragenlijst vormen de basis voor het voorstel. Het is dan ook goed mogelijk dat wij aanvullende vragen hebben naar aanleiding van de antwoorden. Deze zullen we dan ook zeker stellen. Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via het contact formulier voordat je het offerte aanvraag formulier invult.

Met de data die ingevuld worden gaan wij uiteraard vertrouwelijk om. Deze data zullen niet gedeeld worden met derden.

Wil je eerst liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Klik de onderstaande knop aan om een online afspraak in te plannen. Je kunt zelf de beschikbare dag en tijd kiezen. Je ontvangt meteen na het invullen van het formulier een bevestiging in de mail met daarin de Google Meet link waar het kennismakingsgesprek plaats gaat vinden.

Offerte Aanvraag Formulier

Offerte aanvraag formulier

Welke items wil je laten produceren?
Wat voor collectie ga je ontwikkelen?
Wat voor overige informatie is er beschikbaar?
Bijvoorbeeld: 300-400 stuks totaal
Bijvoorbeeld: gemiddeld 20 euro
Dit is een een belangrijk onderdeel van het proces. We kunnen met deze informatie de beste fabrikanten selecteren die nodig zijn voor jouw specifieke kledingcollectie.
Wil je jouw collectie organic laten produceren?
Dit maatschema kun je hier uploaden, door op het pijltje te klikken.
Dit kan in de vorm van een schets van elk item dat je wil laten produceren, met per item de volgende informatie: pasvorm ( slim fit, regular fit etc.), welke maten (S,M,L etc), het type stof ( katoen, wol etc) en welke accessoires er gebruikt worden. Bekijk hier een voorbeeld: https://blog.klm.com/ins-outs-of-the-klm-uniform/
Belangrijke informatie, die niet terugkomt in deze vragenlijst, kan hier ingevuld worden.