Blog: Kleding laten produceren - The Blue Barn
Kleding laten produceren

Kleding laten produceren

Kleding laten produceren van een hoge kwaliteit, voor jouw modebedrijf, vraagt om een gestroomlijnd kleding productieproces. Dit proces bestaat uit het ontwikkelen van een design, vervolgens de keuze van een fabrikant, contractonderhandelingen, de daadwerkelijke kledingproductie, inspectie en als laatste de kwaliteitscontrole van de kleding. Om er zeker van te zijn dat de kleding aan jouw verwachtingen voldoet is het van belang om met een aantal factoren rekening te houden. De kwaliteit is van groot belang zodat jouw klanten tevreden zijn met het kledingproduct. De kosten zijn eveneens een factor die je in de gaten moet houden om winstgevend te worden. Tot slot moet je rekening houden met de levertijd van de kleding. Jouw klanten blijven uiteraard niet oneindig wachten. Het laten produceren van kleding is een complex proces. The Blue Barn heeft dit proces echter volledig geoptimaliseerd en is ook in staat kleine oplages te produceren.

Homepage

Kleding productie in kleine oplage

In tegenstelling tot veel kleding productie bedrijven biedt the Blue Barn de mogelijkheid om kledingproductie in kleine oplage te realiseren. Vooral voor beginnende modemerken is dit een groot voordeel. Maar ook als je kleding wilt laten produceren voor een specifieke nichemarkt. Bij kledingproductie in kleine oplage moet je er wel rekening mee houden dat de productiekosten per kledingstuk hoger zijn dan bij productie op grotere schaal.

Om de productie van kleding in kleine oplage goed te laten verlopen is het belangrijk om de samples zorgvuldig uit te werken en vervolgens de geschikte fabrikant te vinden die deze aantallen wilt faciliteren. Vraag naar de mogelijkheden

Ja, ik wil graag een vrijblijvend voorstel ontvangen om kleding te laten produceren voor mijn kledingbedrijf.