Ondersteuning nodig bij kleding productie, design, sampling etc?

Jouw kleding laten produceren?

The Blue Barn kan jouw kledingbedrijf ondersteunen op een groot aantal gebieden met betrekking tot kleding productie. De verschillende onderdelen kun je op deze pagina terugvinden.

Denim door The Blue Barn laten produceren?

The Blue Barn is de schakel tussen jouw merk of product en de fabrikanten. De fabrikanten in ons netwerk produceren al decennia lang hoogwaardige denim producten.

Homepage

Kleding samples laten maken?

Als je een kledingmerk wilt beginnen - of al bent begonnen -  is het maken van kleding samples de eerste stap. The Blue Barn is gespecialiseerd in het maken van kleding samples.

Homepage

Sourcing en ontwikkeling  uitbesteden?

Sourcing speelt een belangrijke rol bij het laten produceren van kleding, aangezien het bepaalt waar en hoe materialen en stoffen voor kleding worden geproduceerd.

Homepage
Jouw kleding door The Blue Barn laten designen?

The Blue Barn ondersteunt jouw kledingmerk van A tot Z tijdens het design en verder produceren van de collectie. We werken in verschillende stappen, altijd samen met jou, om tot het beste resultaat te komen.

Homepage
Jouw kleding door The Blue Barn laten produceren?

The Blue Barn is specialist in de productie van kleding. Wij onderhandelen met fabrikanten over de beste inkoopprijzen, de minimale orderhoeveelheid (MOQ) en de levertijden

Homepage

Heb je behoefte aan logistieke ondersteuning?

Bij The Blue Barn ben je verzekerd van uitstekende logistieke ondersteuning voor jouw kledingbedrijf. Wij hebben nauwe samenwerkingsverbanden met diverse expediteurs op zowel Schiphol als de Rotterdamse haven

Homepage

Finishing touch - labels, knopen en hangtags

Is alles gereed om jouw collectie te laten produceren? Maar zijn alleen de labels, hangtags en knopen nog nodig om de definitieve go te geven aan de fabrikant? En kom je hier zelf niet helemaal uit? Laat het ons weten! Ook met deze diensten kunnen wij jou goed helpen.

Kleding Samples Laten Maken
Techpacks laten ontwikkelen

Heb je hulp nodig met het maken van een goed tech pack? Oftewel; het uitwerken van maatseries, kleurstellingen, materiaallijsten, materiaalafbeeldingen, verpakkingsinstructies, onderhoudsinstructies, constructie details (en nog veel meer). Laat het ons weten, wij kunnen je hier goed bij helpen.

Over Ons